Bu Blogda Ara

26 Ağustos 2015 Çarşamba

Sardunya Tatil Notları

  Herkeslere Merhaba,
Uzun bir ara verdim.Sanırım bloğa uzun uzun yazmak bazen insana zor geliyor.Aslında tatil notlarımı da uzun tuttuğumu söyleyemeyeceğim.Keşke tek tek ne yediğimi söylesem sizlere de yol gösterebilsem ama aklımdaki herşeyi buraya yazacağım.

  Tatil rotamızı Marmaris'in Selimiye ilçesine çevirdik öncelikle.Selimiye küçücük bir yer yapılacak fazla şey yok.Orada Admiral Beach Otelde kaldık.Otelden memnun kaldık mı ordan başlayalım.Birincisi eğer profosyonellik bekliyorsanız malesef yok.salaş bi otel.Yani sizi tekne tutuna çıkaran adam sabah portakal suyunuzu getirebiliyor:)ama sıcak bi ortam ve temiz bir otel.


  Otel oda kahvaltı şekşinde ,akşam balık yemeğe karar verdik ,inanın hayatımdaki en iyi levreği yedim diyebilirim.Kalmasanız bile Selimiye'ye yolunuz düşerse sırf balık yemeğe bu otele gidin derim.Yanlız Selimiye 'de yemek yemek istediğinizde mutlaka rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.Genellikle menüsü güzel olan yerler kalabalık oluyor.Biz üç gece  kaldık iki gece balık yedik kesinlikle Admiral Beach daha iyiydi.

  Admiral Beach 'de dilerseniz rezervasyonla bizim gibi denizin içinde akşam yemeğinizi yiyebilirsiniz.

  Selimiye de Sardunya Restaurant çok meşhurmuş,biz yer bulamadık sma Marmaris'te yaşayan bir dostumdan duyduğuma göre oranın en iyisiymiş denemenizde fayda var.Bir de Badem mantı var daha iyi mantılar yedim ama mantısı denemeye değerdi.

  Fotoğrafı Paprika adlı mekanda çekyim.hayatımın en güzel tatlısını burada yedim diyebilirim.instagramda paylaştıktan sonra orada görüp giden bir takipçim de benimle aynı fikirdeydi.Tüm tatlıları kesinlikle mükemmel.

  Selimiye'de son derece berbat bir teknede muhteşem koyları gezdik.Malesef otelimizin yönlendirmesiydi.İlk gün çevreyi çok bilmeyince o teknede tura çıktık o kadar güvendizdi ki bir de içim dışıma çıktı ,çünkü tekne dalgalardan çok fazla etkileniyordu.Siz giderseniz Selimiye'de tur attığınız vakit daha profosyonel bir tekne bulun derim.
  
Selimiye notlarım bı kadardı.Gelecek yazımda görüşmek üzere...
Sevgiler...