Bu Blogda Ara

6 Kasım 2013 Çarşamba

Mutfak Panosu

Herkese Merhaba ;
Kırmızı puantiyeli kumaşımı o kadar çok sevdim ki bir türlü zitan olmasına gönlüm razı olmadı.Sonbahar mevsiminin ve kışın ambiyansına da çok yalıştığını düşündüğümden evi doldurdum puantiyeyle...

Geçenlerde bunner yapmıştım hatırlarsanız,bunnerı, yaptığım runnnerın üçgen köşelerinden kalan kumaşlarla yapmış ve oturma odama hoş bi renk katmıştım,diğer artan bölümle de mutfak panosu ya da kurulmama bezi olarak da kullanabileceğim fotoğraftaki çalışmayı yaptım.Mutfağımın şefi harikası sayılmam kendimce işte bişiler yapar pişiririm muttlaka günlük yemek yapılır ama dediğim hibi öyle değişik lezzetler falan zor ama olsun gene de ora benim mutfağım işte:)








Biraz da bu seneki puantiyelerimden fotoğraf ekliyim dedim iyi seyirler:)






Sofra detayım ilginizi çeker dedim;


Sevgiler kocaman...




6 yorum:

  1. Ne kadar güzel bir sofra :) Herşey güzel görünüyor. Bloğunu takibe aldım canım bana da beklerim.İstanbuldaki mekanlarla ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok özür dilerim cevap yazdığın halde hrr nedense olmamış ve kontrol etmedim.eşbetteki zevkle ziyaret ederim sevgiler kocaman

      Sil
  2. Hepsi birbirinden güzel olmuş canin.Ellerine sağlık. .

    YanıtlaSil
  3. Kırmızı-beyaz puantiyeli bu kumaş benim de favorim, bence mutfağa çok yakışıyor. Hepimiz kendi mutfağımızın şefiyiz, ne demiş volkswagen daha iyisini yapana kadar en iyisi bu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wauuwww bu iyiymiş o halde daha bu benim pamom ve benim şefliğim için de söylenmiş olabilir pek tabiii:)

      Sil