Bu Blogda Ara

12 Kasım 2014 Çarşamba

Bol Hobili Bir Hafta

     Geçtiğimiz hafta Craft and Decorate in evinde sevgili Kırmızı  Evin Cadisi ve Pinparella ile bir hobi günü düzenlendik:)Gerçekten insanın ortak hobisinin olduğu arkadaşlarla bir arada birşeyler yapmak çok ama çok eğlenceliydi.

   Geçen sene bir Tilda siparişimin yanına hediye olarak yapmak istemiş ancak becerememiştim.Seda'nın evine gittiğimizde kızların bu önetrsi beni çok ama çok mutlu etti.

    Uzun zamandır hobilerimle bu kadar eğlenceli vakit geçirmemiştim ve bu kadar gülmemiştim:)

   

   Fotoğrafta kızlarla diktiğimiz Tilda Bug lar var.


  Hepimizin bugünün anısına saklayacağı Tilda ile resmen aşk yaşıyorum.O gün dikiş dikerken öyle çok eğlendim ki hemen eve gelince de bulut lavanta kesesi dikitim:)
  
    Seda bize bir de Tilda Salyangoz kalıbı hediye etti.Haliyle o da ev ödevimiz oldu.Pazartesi akşamı eşimin işi olunca akşam oturdum hemencecik dikiverdim.





  Sakyangozumu annemin sınıfı için yılbaşı hediyesi olarak diktim:)Sanırım yavaştan hediyelere başladım:) 

  Bu arada evde kendime bir hobi köşesi yaptım.Sardunyatölye adını koyduğum atölyemde üretim yapmak benim için çok daha kolay oldu.Eskiden herşeyi kaldırıyordum.İhtiyaç olduğunda tek tek kuruyor tüm eve yayılıyordum,haliyle birşeyler üretme sayım da oldukça azdı.Hobi köşemde herşey daha pratik olunca bugün de boş durmadım.

  

Bir kaç arkadaşım bir küçük topluluk kurmuşlar orada çeşitli faaliyetlerde bulunacaklarmış,sanırım dikiş aktiviteleri  de olacak:)Öyle olunca lavantalı iğnedenlik ve hayırlı olsun için Bulut dolguda Allah yazısını işledim.

  Hobi köşemde nice üretimletin olur inşallah.

Herkese sevgiler...






2 yorum:

  1. Kulağa hoş geliyor,Sardunyatölye :) atölyede bir Tilda köşesi:) Dombili bebekleriniz çok tatlı ama sanki salyangozu daha çok sevdim:) Kesinlikle malzemeleri toplayıp açmak üreticiliği yavaşlatıyor, hadi bakalım artık bekliyorum güzel sonuçları!
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salyangozu ben de çok sevdim inan ki.Hatta dikimi benim için çok daha pratik oldu:)Ve hobi köşesi önemli bi ayrıntıymış üretimde fakat benim düzen ve sadelik takıntım var Gonca sorma gitsin.Şimdiden baya topralalım gene ama en azından masam ortada haala:)

      Sil