Bu Blogda Ara

3 Nisan 2013 Çarşamba

Güzel İşler...

Biraz ara vermek zorunda kaldım..İnsanların ne tuhaf koşturması var son yıllarda bazen düşünüyorum da 24 saatin yetmediği zamanlar oluyor.Şu an çalışmamama rağmen hafta içi hep bir planım oluyor böyle belirgin bir programım:)Hatta geçen gün eşim biraz işe geç kaldı o çıkmayınca domino taşı gibi yıkıldı programlarım:)Bir günü zor toparladım e benim de kendime göre işlerim var canım:)

Pazartesi günümün bir kısmını orjinal şeyler bulmaya adadım:)Ve sanırım güzel detaylar da buldum.Şu an fotoğrafını ekleyemeyeceğim çünkü vakit bulup konsepti ayarlayamadım.Ama güzel şeyler için çok gezmek gerekiyor kızlar.

İnstagramda fotoğraf paylaştığımda sıklıkla nereden aldığım soruluyor bi tabağı,peçeteyi,fincanı,kupayı,objeyi...Genellikle çok geziyorum,bakınıyorum,okuyorum,fotoğraf çok bakıyorum,dergilere bakıyor,not ediyor ,fotoğraf çekiyorum.Çeşit insana çok fikir veriyor.İnsan tanımak ,dost ziyaretleri.İnsanın kendi tarzını çok iyi bilmesi gerekiyor.Neyi beğendiğini.Kararsızlık biraz düşmanı oluyor insanın gezerken.Ben neyi sevdiğimi bildiğimden otomatik olarak gitmeyeceğim yerleri elemiş oluyorum.Bana genelde soruyolar ,sistemim bu.

Bu ara gene havalar kararsız gidiyor ama bahar ciddi ciddi göz kırptı bize.Mutlu manzaram...

Ah bu şehri ne hale getirdiler şehrin merkezinde yaşanmaz oldu.Herkes içiçe ,duvar oldu sanki her yer.Ama bizim bura nispeten daha iyi durumda ..Hainler duvar örmeden balkonun tadını bol bol çıkarabiliriz umarım.
Eh ben yavaştan başladım ben yeşil manzarada kahvaltı keyfine:)

Hafta sonu pazar günümü sürprizlerimi ayarlamaya ayırdım biraz yarıladık.Bu arada bu dikiş makinası harikalar yaratıyor a dostlar.Dikiş konusunda çook profösyonelim diyemem ama çok iyi olmayan birinin elinden bile güzel işler çıkarıyor ,dikiş makinası arayanlara şiddetle tavsiye ederim.
Tabi çalışma başlayınca hiç bir şey öyle düzenli kalmıyor:)

Ama çok güzel işler çıktı ortaya ...Sonuçtan mutluyum Bu hafta sonuçları paylaşacağım takipte kalın:)
Bu arada beraber ortak bir sipariş işi aldığımız sevgili arkadaşımla çalışmalara başladık.Geçenlerde alışverişe gittiğimizde muhteşem bir kumaş bulmuştuk ve dikim işini hallettik...
Bir de güzel annemizin  bebeği başını koyunca inşallah sanırım sahne tamamlanacak:)Biz de heyecanla bekliyoruz...

Çünkü uyumak güzeldir,çünkü bir bebeğin ilkleri güzeldir.Hele onun ilklerinde bir emeğin olması daha da güzel...Herkese sağlıkla bebeklerini büytmek nasip olsun inşallah sevgiyle kalın...










4 yorum:

  1. esselamun aleykum..

    Aslındaa bir instagram kullanıcısı değilim ama sevgili ablamın listesinde tavafuken görüverdim güzel pylaşımlarınızı...

    zevkniz bakış açınız samimyetnizle gönlümü fethettiniz efendimm..
    bir antimetropol olarak şehrin betonlaşması konusunda size katılıyorum lakin kaçacak yerimiz yok.. olanlar varsa ne alaaa..:D
    Ayrıca şu instagram denen şey pc başına geçip uzuuun uzun okumayı ve paylaşımlar yapmayı biraz engelledi gibime geldii..ama ben sizi inatla blogunuzdan takip edeceğim..



    mutlu manzaraların hiç bitmesin.. hem manzaranı değiştiremediğinde bakış açını değiştirebilirsinn:)
    .rabbimize emanet olasın kardeşim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ne güzel bir geri dönüş bu benim için:)çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için zaten instagram yüzünden dediğiniz gibi genellikle blog değil fotoğraflar izleniyor uzaklaşıyor insanlar ama ben yazmayı da çok seviyorum o nedenle bekleyenim olursa daha da severek devam ettireceğim inşAllah:)betondan kaçış yok da dediğin gibi yeşili arasın gözler yeter inşallah...her zaman beklerim arkadaşım sevgiler...

      Sil
  2. canımcım ellerinize sağlık.merakla bekliyoruz aldığınız işn fotolarını.....

    YanıtlaSil
  3. İnşallah dostum ben de heyecanlıyım:)))yaşasınnn

    YanıtlaSil