Bu Blogda Ara

31 Mayıs 2013 Cuma

Güzel şeyler...

Uzun aralar verdiğimi biliyorum,aslında benim buraya yazabimem için işlerimin olması gerekiyor:) o nedenle bu aralar böyle.

Dilek minderimiz pek sevildi özellikle bekar süslü bayanlar "evli,mutlu,çocuklu"işlemesini talep ediyor,ben de canı gönülden işliyorum :)))yarasın inşallah :)))

Bu gün hava gene hafiften kapalı olunca balkonda çalıştım çiçeklerimi koklaya koklaya...ah arkadaşlar sakın çiçek beslemekten yana üşenmeyin sakın ,yaşamınıza inanılmaz bir pozitiflik katacak adeta sabah neşeniz olacaktır...her gün zevkle,mutlulukla suluyorum menekşelerim bile iyi götürdü bu seneyi...maşallah deyiniz:)))
Bu arada benim gibi dikişi ufak tefek işler için yapanlara kısa bir bilgi;Uzun zaman dikiş makinası almamıştım biraz araştırdım derken anneler günü kampanyasıyla bu makinayı aldım.Artes dikiş makinasını sevdim ufak tefekleri kendince iyi dikiyor tavsiye ederim.ama profösyonel olarak dikiş dikiyor seri çok şey üretiyorsanız yavaş gelebilir bu durumda daha kapsamlı bir makina işinizi daha iyi görecektir.

İşte yeni dilek minderimimizin tasarımı da şöyledir


Güzel günlerde kullanması ve dileğinin kabul olması dileğiyle:)))
Herkese sevgilerrrr




6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Canım sağolll bu arada bloğunu izlemeye alamıyorum ya da bloğun var mı:)))açık adres yazar mısın

      Sil
  2. Ablam:))) evli, mutlu, çocuklu bana yarıyacak galiba:)) inşallah yakın zamanda güzel haberle gelirim :P Türkiye gelini olurum Türkiye gelini:) çok öpüyorum seni ablacım. Bu arada dikiş makineni de kutlarım hayırlı olsun inşallah:) Çiçeklere ben de bayılırım. Menekşelerim var, gelin çiçegim var bi sürü çiçeklerim var onlar benim olmazsa olmazlarım :)

    YanıtlaSil
  3. Ay ne güzel olur Hayal Ankara gelini olursan bi de oh komşu bile oluruz kuzum...Allah iyilerle karşılaştırsın bi tanem gerisi mühim değil:)))

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel hala blog okuyanlar var ya daha ne istiyim bu güzel düşünceye teşekkürlet

    YanıtlaSil