Bu Blogda Ara

1 Kasım 2013 Cuma

Tilda Bebeğe bulaşmış bulunuyorum



  Sevgili Butik Rabia'nın (bloğuna bakınız) Ankara Wood House' da work shopunu duyar duymaz katılmasam olmazdı Wood House 'a gidip sahibeleriyle de tanışınca ne kadar doğru bir şey yaptığımı gördüm,dünya tatlısı insanlar,sıcacık gülünsemeleri ve misafirperverlikleriyle hemencecik insanın içine siniyorlar.Rabia'cığımın da öğrenme ve öğretme azmi takdire şayan.İçindeki heyecanı bizimle paylaşmaya karar vermiş ve ne iyi etmiş.Hiç sakınmadan sabırla öğretmeye çalıştı.İlk mahsulümüzü hemencecik ilk gün verdik.









 Tabii wood hause un o sıcacık ortamını da fotoğrafladım birazcık.Haftaya gidince daha uzun uzun çeker paylaşırım inşallah.




















Umarım ilk denememi beğenmişsinizdir.
Herkese sevgiler kocaman...





10 yorum:

  1. Ayşe Senacığım,bu güzel cümleler için çok teşekkür ederim.Ben de az önce blogta senden ve çalışmamızda bahsettim.Benim için harika bir gündür.Çıktığım bu yeni yolculukta bana bu güzel yorumlarınla destek olduğun için teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer güzel cümleler duyuyorsan bu hakettiğin içindir Rabiacım ben mutlulukla sana yol arkadaşlığı yapacağım inşallah.daha nicelerine...

      Sil
  2. Ama ben Ankaralı hobicileri çok kıskanıyorum !
    Ellerinize sağlık şahane olmuş.
    Rabiacığıma da selamlar sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz Ankarda hobici bloggerlara hasretiz severek aramıza katarız sevgiler

      Sil
  3. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar,
    Ellerinize emeğinize sağlık. Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,hemen ziyaret ediyorum sevgiler benden deee

      Sil
  5. Bu bebek inanılmaz güzel olmuş, öğrenci olduğuna inanmak zor. Ellerine sağlık. Bu arada ekledim seni, kendimi zorluyorum bloglara geri dönmek adına, inşallah eski ritmimi yakalayacağım.
    Sevgiler canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım motivasyon motivasyonnn:)hocam da iyiydi çıktı bişiler.ig yi de seviyorum ama takipçi sayısı arttıkça bi sorumluluk yüklüyor insanlar yoruluyorum o psikolojiden bazen bura daha serbest ve sessiz sanki devam edelim yaaaa yap sen de takipteyim

      Sil